Vaikuttamistyö jatkuu Tampereen kaupunginhallituksessa

Sain kesäkuun 2021 kuntavaaleissa upeasti yli 500 ääntä – lämpimät kiitokset kaikille äänestäjilleni!

Kiitokset myös kaikille ylipäänsä Kokoomusta äänestäneille, tiukkaan vaalivoittoon Tampereella tarvittiin ihan jokainen ääni.

Uusi valtuustoryhmä valitsi minut ryhmän uuteen puheenjohtajistoon yhdessä Kalervo Kummolan ja Ilkka Sasin kanssa. Kesän neuvotteluissa vastasin myös Anna-Kaisa Ikosen pormestariohjelman palvelut-osion kirjoittamisesta ja osallistuin aktiivisesti myös ryhmien paikkajakoneuvotteluihin Kokoomuksen edustajana. Työntäyteinen ja myös opettavainen alkutaival toiselle valtuustokaudelleni siis!

Kokoomuksen valtuustoryhmä valitsi minut neuvotteluissa ilokseni Tampereen kaupunginhallitukseen. Pääsen siis luottamustoiminnan ytimeen edistämään tamperelaisten ja Tampereen asioita. Valitettavasti tämä tarkoittaa myös muutamista luottamustoimista luopumista tietyllä aikajaksolla (esim. Särkänniemi), jotta hyvä hallintotapa toteutuu. Lisäksi minut valittiin edustamaan Tamperelaista Kokoomusta Pirkanmaan maakuntavaltuustoon ja toimin myös Pirkanmaan sairaanhoitopiirin (PSHP) valtuuston jäsenenä.

Näissä vaikuttamispöydissä jatkan itselleni tärkeiden asioiden edistämistä. Tärkeimpiä poliittisia teemojani ovat yhä lasten ja nuorten sekä myös perheiden hyvinvointi. Haluan edistää tamperelaisten liikunta-, kulttuuri- ja sivistyspalveluita sekä myös sote-palveluita. Arvostan myös yritteliäisyyttä ja järkevää taloudenhoitoa.

 

 

Vieritä ylös